Close

TechDocDay 2023

Evenement - Datum: 26.09.2023
Terug naar Evenementen en webinars

MELD JE NU AAN >

Welkom op TechDocDay 2023!

Ook dit jaar keren wij terug met hét evenement op het gebied van Technische Communicatie Diensten. Samen met verschillende partners presenteert Etteplan de nieuwste technologieën en methodologieën op het gebied van technische communicatie en visualisatie. U kunt live demo's verwachten over het maken, beheren, implementeren en publiceren van content.

TechDocDay 2023
Dinsdag 26 september 2023
12:00 - 18:00 uur
Conference Center HTC: The Strip, High Tech Campus Eindhoven 1, 1B, 5656 AE Eindhoven

Waarom een bezoek brengen?

TechDocDay is de perfecte dag om inspiratie op te doen, te netwerken en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. Onze specialisten kunnen je haarfijn vertellen wat de mogelijkheden zijn binnen technische communicatie. 

Live demo's

Ontdek de nieuwste technologieën en methodologieën in technische communicatie en visuallisatie, met live demo's in AR/VR-oplossingen, Content Delivery Platform Etteplan HowTo, Content creatie en werken in een Content Management Systeem, geautomatiseerde video-instructies en krachtige visualisaties met gebruik van CGI.

Inspirerende presentaties

Wilt u weten hoe toekomstbestendige werkinstructies eruit kunnen zien? Hoe een Virtual Training Centre werkt? En gaat AI ook de wereld van technische communicatie veroveren?
Bezoek de presentaties voor het antwoord op deze vragen.

Programma TechDocDay 2023

Alle presentaties worden in het Engels gegeven.

 

Inschrijving

Inschrijven kan via dit inschrijfformulier, of via de directe link welke u per mail ontvangt.

 

Impressie

Bekijk voor een impressie de video: This is TechDocDay

Sponsors