Close

Tule meille töihin

Haluamme ottaa töihin fiksuja ihmisiä, joiden intohimona on löytää paras ratkaisu mitä vaikeimpaan tekniseen haasteeseen. Liity meidän noin 4 000 asiantuntijan joukkoon.

Miksi meille töihin

Me teemme heidän kanssaan töitä

Customer testimonials

"Visiomme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa. Etteplanin kaltaiset globaalit kumppanit auttavat meitä kulkemaan oikeaan suuntaan."

Kari Humalajoki

Valmetin Paperit -liiketoimintalinjan Kiinan toiminnot
johtaja
,

”Säästimme useita kuukausia työaikaa. Ilman HyperDocia olisimme joutuneet päivittämään manuaalisesti kaikki esitepohjat.”

Eila Nyman

ABB Motors and Generators
Viestintäpäällikkö
,

"Meillä on Etteplanin kanssa ohjausryhmä, jossa pyrimme yhdessä löytämään parhaat ratkaisut."

Kari Luhtanen

Finavia
kiinteistöpäällikkö

Tule mukaan tapahtumiimme & webinaareihimme

Erilainen suunnittelutoimisto

Olemme nopeasti kasvava ja kehittyvä yritys, jonka noin 4 000 suunnittelualan asiantuntijaa luo positiivista muutosta suunnittelun maailmaan. Me uskomme, että tulevaisuuden haasteiden ratkaisemiseen tarvitaan erilainen, aiempaa terävämpi ote. Jotta organisaatiosi voi keskittyä paremmin ydinosaamiseensa. Meillä on laaja-alaista kokemusta ja näkemystä eri teollisuudenaloilta ja sovellamme uudenlaista ajattelua asiakkaittemme haasteisiin kone-, laite- ja laitossuunnittelun, ohjelmistosuunnittelun, sulautettujen järjestelmien ja IoT:n sekä teknisen viestinnän alueilla. Osaamisemme ja palveluratkaisumme kattavat tuotteesi koko elinkaaren.